zailac-hair-logo
CoverZailac

3 Preparta za negu kose

Mladen Zailac | 26-01-2021

Zdravo, drage moje, danas razgovaramo o preparatima za negu kose koje mozete naći u slobodnoj prodaji.

Kao što same znate nega kose je jako bitna, naročito ako kosu dosta tretirate hemijski samim postupkom stilizovanja.

U nastavku evo proizvoda koje mozete sami koristiti kod kuce.

Revlon Uniq One all in one hair treatment 150ml

Maska u spreju koja se ne ispira može da se upotrebljava i na mokroj i na suvoj kosi. Pruža kosi 10 dokazanih efekata:

  1. Obnavlja suvu i oštećenu kosu
  2. Pojačava sjaj kose i ima anti frizz dejstvo
  3. Pruža termalnu zaštititu
  4. Čini kosu svilenkastom i mekom
  5. Štiti boju pomoću UVA & UVB filtera
  6. Olakšava ispravljanje kose
  7. Omogućava lakše raščešljavanje kose
  8. Čini frizuru dugotrajnijom
  9. Sprečava pucanje krajeva
  10. Daje kosi veći volumen

Obnavlja oštećenu kosu, kontroliše kovrdžanje kose, pruža termalnu zaštitu, štiti bojenu kosu od UVA i UVB filtera, pruža lakše raščešljavanje i peglanje kose, daje dugotrajnost frizuri, štiti krajeve i daje volumen kosi. Lako se uklanja pri pranju kose. Ne otežava vlasi!

Način upotrebe

Naneti na vlažnu isfrotiranu kosu, zatim sušiti i oblikovati kosu.

L`Oréal Professionnel SE Absolut Repair Gold Quinoa + Protein maska za kosu 250ml

L`Oréal Professionnel SE Absolut repair Gold Quinoa + Protein maska sa dodatkom zlatne kinoe i proteinom namenjena je nezi izuzetno oštećene i suve kose.

Naime, Serie Expert je kompletan sistem za negu kose koji tretira molekularnu strukturu vlasi od unutrašnjosti do spoljašnjosti dlake obezbeđujući pri tom visoke rezultate u oblasti nege kose sa ekskluzivnim režimom kućne nege kao i salonskim tretmanima. Ova napredna tehnologija omogućava da se targetiraju određeni delovi kose kako bi se obezbedili dugoročni rezultati. Upotrebom ove maske obezbedićete sebi ne samo neophodnu i potpunu negu i hidrataciju, već i zaštitu od negativnih spoljnih uticaja, a sve to rezultiraće lepom, negovanom i zdravom kosom.

U čemu je razlika izmedju ove maske i druge kremaste Lipidium maske?

Ova maska, kako je popularno zovu “zlatna maska”, namenjena je svim tipovima kose. Gelaste je strukture, što znači da ne otežava dodatno kosu već naprotiv kosa još brže upije sve neophodne sastojke. U sebi ima zlatne čestice za 7x sjajniju kosu! Lakša je dosta od prethodne maske. Ukoliko je vaša kosa grublja na dodir, i kovrdžava, preporuka je da se koristi prvobitna verzija Lipidium maske koja je kremaste strukture i koja će tim tipovima kose pružiti još bolju negu. Naravno, i prvobitna verzija Lipidium maske je unapređena tako da i ona sadrži zlatnu kinou i dodatak proteina.

Šta je novo?

Nova generacija sastojaka za zaglađivanje površine kose koji su do 50 manji od druge generacije. Ciljano deluju na veoma oštećene delove kose. Stvaraju tanki homogeni sloj na dlaci kose pružajući osećaj lakoće i mekoće kose. Kosa je lagana na dodir, vidno obnovljena, i do 7x više sjaja kosa ima nakon jednog korišćenja!

Serija Absolut Repair Lipidium predstavlja veliki pomak i otkriće u oblasti regeneracije i rekonstrukcije veoma suve i oštećene kose. Ova serija intenzivno neguje jako suvu i oštećenu kosu i daje joj instant sjaj i mekoću. Najbolje rezultate imaćete ukoliko ovu masku kombinujete sa ostalim proizvodima iz Lipidium kolekcije.

Maska za stimulisanje rasta kose REVUELE Hot Therapy 500ml

Maska za ubrzan rast kose obogaćena ekstraktom kajenske crvene paprike. Ostvaruje efekat zagrevanja kože glave, čime razbuđuje “uspavane” folikule dlake.

Efikasno štiti koren kose i ojačava vlas iz samog korena. Intenzivno hidrira folikul vlasi, čineći kosu jačom, elastičnijom i sjajnijom. Potpuno prirodan kompleks na biljnoj bazi pospešuje efekte tretmana i ne sadrži konzervanse koji imaju negativan efekat na kosu. Maska ne boji kosu i ne ostavlja trag.

Sadrži KERATRIX, prirodni sastojak koji pomaže u zaštiti kose od oštećenja izazvanih mehaničkim, toplotnim ili hemijskim tretmanima. Spora razgradnja ovog sastojka obezbeđuje dugotrajnije delovanje sa dugoročnim pozitivnim efektima.

Redovnom upotrebom maske kosa postaje deblja i sjajnija, lakša za oblikovanje i redukuje se pojava ispucalih krajeva.

https://www.zailachair.com/blog/10-prirodnih-stvari-za-vasu-kosu/

https://shop.lilly.rs/srpski

https://www.alexandar-cosmetics.com/

https://www.prodajakozmetike.com/

blogkosa, haircolor, zailachair